niet wetend wat er is gebeurd
machteloos op zoek naar de waarheid
ik voelde me niet veilig buiten
begon over hem te dromen
zo ontzettend bang
bang hem tegen te komen
we bouwden een hut in de bosjes
elke keer ging het fout
hij dreed me in het nauw
en ik kreeg het benauwt
hij was ouder als mij
ik voelde me machteloos
als ik denk aan wat hij deed
wordt ik verdrietig en boos
hij had altijd een mes bij zich
voor als ik niet deed wat hij zij
ik weet niet precies wat er is gebeurd
kleren uit is wat hij zij
of ik het gedaan heb weet ik niet meer
het is voor mij een zwart gat
ik denk vaak hoe het was
hoe ik het toen had
er zijn veel dingen gebeurd die tijd
ben ik weggerent of deed ik wat hij zij
heeft hij geen spijt?
denkt hij weleens aan mij
ik zie vage beelden
ik wegrennend of liggend in een kuil
hij met een mes op me aflopend
ik doodsbang, ik huil
al weet ik niet meer wat er is gebeurd
van alles is een mogelijkheid
ik was toen bang en getreurd
ben nu machteloos op zoek naar de waarheid