Voor jou.........
Ik probeerde je al lange tijd op afstand te houden,
En wilde de relatie zoals die was behouden.
Toch kom je steeds dichterbij,
Dat is erg eng en onbegrijpelijk voor mij.
Jij zou me nooit kwetsen of in de steek laten,
Toch heb ik die angst wel, dat heb je vast wel in de gaten.
Jij wilt je graag over mij te ontfermen,
Terwijl ik mezelf probeer te beschermen.
In tweestrijd is wat ik nu sta,
Laat ik je toe of niet, wat een dillema.
Altijd al zag ik jouw pijn en verdriet,
Nu is het zo dat jij dat ook bij mij ziet.
Begrijp me, ik durf er niet aan toe te geven,
En je zomaar toe laat in mijn leven.
Het zal je niet bekoren,
Maar erg veel vrienden ben ik al verloren.
Dat deed zeer, en nu ben ik bang voor nog een keer die pijn,
Terwijl dat misschien helemaal niet zo hoeft te zijn.
Please, heb geduld met me, het komt wel goed,
De tijd zal uitwijzen hoe het verder moet.
Jij bent er altijd voor mij en ik voor jou,
Maar mijn gevoel blootleggen doe ik nu eenmaal niet zo gauw.
Dat ligt niet aan jou maar aan mezelf,
Maar als het goed tussen ons zit dan komt het vanzelf.
Tot die tijd moet je weten dat ik je een schat vind,
Stoer van buiten, van binnen soms nog een kind......