De man van woorden staat zonder
, de vrouw van slechts één naam
heeft hem daar geplaatst.
Of heeft zij hem zelf doen bewegen
naar de greppel van zijn ondergang?
De vrouw van gevoelens ligt slapend
, de man van weinig zekerheid
heeft er haar niet neergelegd.
Of heeft hij haar zelf doen verlangen
naar de kronkels van haar dromengang?