vriendschap is:
iemand helpen die het moeilijk heeft
er voor elkaar zijn
alles delen, zelfs de pijn
vriendschap is
luisteren naar wat een ander te zeggen heeft
aanhoren wat die gene heeft beleeft
elkaar vertrouwen door en door
want daar zijn vrienden immers voor
vriendschap is
het zonder elkaar niet overleven
vreemd doen en lol hebben
lachen en zingen
elkaar het gevoel van eeuwig vreuge geven
vriendschap is, voor mij heel belangrijk
zonder kan echt niemand
ik heb het geluk kunnen vinden
want ik ken zo iemand..
en wel meer...