jij bent niet beloond,.
voor wat jij deed,.
maar ik beloof,.
dat ik je niet vergeet
je hebt ons zoveel van je liefde gegeven
waarom mocht jij niet verder leven,.
3kinderen liet jij alleen,.
je was ziek,.
maar waarom zei je dat niet meteen,.?
jij hebt ons geleerd,.
over goed en verkeerd
je was de wereld voor mij
altijd samen,.
zij aan zij,.
angela,. lijkt zoveel op jou
gewoon,. precies de zelfde vrouw
soms als ik naar haar kijk
doet het zo een pijn
dat je niet meer bij ons kan zijn
nog steeds hebben we om jou veel verdriet
ik snap nog steeds niet
waarom je ons zo vroeg verliet
je was nog in de bloei van het leven,.
veel liefde
had je nog weg kunnen geven
elke dag vertel ik sylvana over jou
dat ik je zo erg mis en van je hou
ze weet wie je bent
ookal heeft ze je nooit gekent,.
Love you !
p.s
sylvana is mijn dochtertje
en angela mijn zus