In het donker van december
Vallen de lichtjes extra op
Het is wat kouder dan september
Maar nog net geen winterstop
De zwanen vieren Kerstmis
In een ander gebied dan wij
Waar het iets meer herfst is
Maar waar ze net zoals wij
Vieren nog samen te zijn
En hopen op meer hoop
Want elke levensloop
Kent ergens een mijn