waarom zou ik nog eten?
waarom zou ik nog leven?
niemand die me zou vergeten.
Stop!ik wil nog liever sterven,
waarom nog een keuze maken?
waarom mezelf nog kerven?
maar toch doe ik onbewust zoveel mensen hun hart raken.
ik wil nog liever sterven,
door hun gedachten raak ik mijn ziel kwijt,
mijn gevoelens en het zelfvertrouwen,
een stap in het leven zo'n harde strijd.
Stop!ik wil nog liever sterven.
(dit is een vervolg op anorexia een gedicht dat ik al eerder had geschreven)