je ligt op je zij
mijn hand over je rug
strelend over de welving van je zij
heen en weer terug
mijn vingers voelen de zachtheid
van je dijbeen en je bil
ik lig achter je
vrouwenlijf schoonheid
ja dat is wat ik zeker wil
mijn borsten tegen je rug
je kreunt zacht in je slaap
je ademhaling gaat vlug
mijn vingers strelen je borst
daarna je schouder en arm
kruip nog dichter tegen je aan
oh je bent zo heerlijk warm