Niet lang kende ik je
maar je sprak me meteen aan
die lieve bruine ogen zie ik weer voor me staan
ik mis je
wil wil je terug
mijn hart is broken
1 blik op jouw foto
tranen vloeien over mijn wangen als herboren
net als by het horen
van de dag die jij niet meer haalde
Tranen stromen over mijn wangen
ik raak je foto aan
en zak in elkaar
wrm moest je nou gaan?
wrm liet je me alleen?
wrm moest jij het leven laten?
Ik weet het moest
je had veel pijn
maar nu heb ik pijn van binnen
het vreed me op
hopelijk zal ik snel by je zijn...
{ lieve Iwan, je hebt me veel geleert, je nam een plaats in m'n hart diek aan niemand anders zal schenken. Ik dank je voor de goede tijden. Ik mis je en hou van je, dat zal ik ook altijd blijve doen xxxxxxxxxxxx marloes }