Geef me lege e-mail boxen,
geen antwoorden, geluid of nieuwsberichten,
geef me geen vriendelijke woorden,
strelingen en innig weerzien,
geef me de zegen
laat me liefdesengel
je loslaten in het ijle
vogel sla je wijde vleugels,
liefdesduif,
'k wil niet weten
waar je nest is gebouwd,
verga in een anonieme massa
van straatnamen en onbekende huisnummers,
'k ben verschroeid van binnen
volledig opgebrand en verprutst
van verlangen naar jou,
maak die slaafse hond af
die niet kan bijten noch blaffen
alleen eindeloos huilen
naar de volle maan,
geef me de stilte in mezelf
ben ja woorden te gewoon geworden
vreselijk bang je te kwetsen
met mijn liefde voor jou.