Ik loop rond in het bos
Waarheen weet ik niet
Ik hoor de vogels fluiten
En het ruizen van de wind.
Opeens sta ik daar
Ik moet kiezen
Kiezen tussen 2 wegen
Maar welke?
Eén naar het duistere
Het donkere bos
Zo koud en stil
Is dit wat ik wil?
De ander is het licht
Ik hoor de vogel fluiten
Bloemen ooh, zo mooi
Wat een mooi gezicht
Mijn voeten lopen naar het donkere
Is dit wat ik kies?
Dan zie ik een engel
De engel van het licht
‘kom
kom, naar mij’
ik pakte haar hand
en we liepen samen naar de lichte kant.
(Deze droom heb ik al een paar keer gehad dus heb er maar wat van gemaakt:P)