Jij met je mooi bruine ogen
zo spontaan en opgetogen
Ben zo gek op je sinds wat dagen
alleen mijn hoofd zit vol met vragen
Of je ook zo denkt over mij
heb je een meisje of ben je vrij
Wat je doet in je vrije tijd
als ik zeg wat ik voor je voel..krijg ik dan spijt
Jij met je mooie blonden haren
ik kan dit gevoel niet verklaren
Ben zo gek op je sinds wat dagen
alleen mijn hoofd zit vol met vragen
Hielp je me zomaar toen met mijn fiets
echt....voelde jij toen niets?
Heb je toen niet even speciaal naar me gekeken
denk je ook nog aan mij sinds die dagen zijn verstreken
Jij met je stralend witte tanden
en die mannelijke handen
Ben zo gek op je sinds wat dagen
alleen mijn hoofd zit vol met vragen
Waar zou je wonen, waar zou je zitten
ik kan er al dagen niet van pitten
Wat moet ik doen om jou te bereiken
hoe kan ik mijn gevoel laten blijken
Jij met je stem zo vertrouwt
nu zijn mijn dagen leeg en koud
Ben zo gek op je sinds wat dagen
zou ik ooit nog antwoord krijgen op mijn vragen