Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Maskers
Een opgeplakte
Lach
Op mijn gezicht
Want mijn echte gevoel
Houd ik verborgen
Voor het licht
En natuurlijk
Gaat alles
Weer goed
Had ik je gister
Ook kunnen vertellen
Als het dan toch moet
En ik kan
Nog steeds niet
Tegen je liegen
Maar het hoeft ook niet
Want mijn gevoel
Lijkt mijn geest in slaap te wiegen
Zodat ik zélf niet eens weet
Of het nou goed
Of slecht met me gaat
En als ik het wel weet
Dat ik het dan
Alleen maar meer haat
Reacties op dit gedicht
Ikwilniet vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
*jessica_genders*
:
Vrijdag, december 22, 2006 16:09
mooi verwoord
Over dit gedicht
Auteur:
Ikwilniet
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
22 december 2006
Thema's:
[Angst]