Mijn gids
Met 2 kleine handjes en voetjes,
Zo kwam ik te wereld.
Wist niks en was super klein.
Je pakte me hand,
En liet me de wereld zien.
En als je klein bent is die supergroot.
Maar ik had en heb altijd mijn lieve mama
Om me te beschermen en te leiden.
Ik werd ouder en eigenwijs,
En was niet altijd even aardig,
Maar toch stond je daar.
Klaar om me op te vangen en hield
En houd onvoorwaardelijk van me.
Ik bleef eigenwijs en dacht,
Ik kan het makkelijk zelf.
Maar daarin had ik me vergist,
Iets wat mijn mama al lang wist,
En belandde van de regen in de drup.
Toen ik het niet meer zag zitten zei jij,
Kom op hup je bed uit en de wereld weer in.
Ik wou niet vond de wereld eng en gemeen,
Maar jij pakte me hand ,
En hielp me er door heen.
Ik ben zo blij en je daar dankbaar voor.
Ze zeggen altijd met kerst ben je nooit alleen
En met jou aan mijn zijde kom ik overal doorheen.
Bedankt lieve mama voor alles wat je doet en deed.
Ik hou van je dat je dat maar nooit meer vergeet.