is hij een droom?
of is hij nu echt?
ik weet dat hij veel te goed is om echt te zijn,
maar is hij echt een droom?
hij mach geen droom zijn want dromen zijn bedrog en hij niet,
hij is mijn droom maar hij is wel echt.
ik zou zonder jou weg zinken in een diepe put maar nu moet ik het nog waar maken,
hou jij ook van mij???
ik hou van jou en dat is al lang bekend maar of jij ook van mij hou dat zijn slechts hopen.