nieuw
hier ben je dan helemaal nieuw,
helemaal nieuw en weer is de familie een stukje groter.
je was zo mooi toen je in het ziekeb huis lag,
je was zo mooi bij je doop.
je was zo mooi toen je voor de eerste keer bij ons kwam slapen.
ik denk dat jij altijd een heel mooi kindje zal zijn,
ook wanneer je je eerste stapje zal zette en iedere keer valt.
je zal ook mooi zijn als je de eerst keer naar school gaat,
je zal mooi zijn met je eerste comunie.
je zal ook mooi zijn met je communie,
en nog altijd mooi bij de afstudering
jij,
bent de mooiste baby die ik ooit heb gezien!!!