Lief klein meisje
Uit mijn dromen zo zoet
Kleine blonde krulletjes
Deden me goed.
Je huidje zo wit
Glansde in de zon
Hoorde ik jou lachen
Zoals ik ooit eens lachen kon.
Je ogen groen en blauw
Glinsterend in de lucht
Kon ik je niet beschermen
Voor jouw eeuwen lange vlucht.
Want meisje zo klein
Voor jou komt er een tijd
Dat je mens en dier
Met hartstocht vermijd.
Want jij meisje zo klein
Bent iemand die je ken
Want jij bent mij
Jij bent wie ik ben.
Kreeg ik maar een kans
Om te fluisteren in jou oren.
Geef hem niet die kans
Anders raak je verloren.
Kreeg ik maar een kans
Nog 1 keer zo te zijn
Genieten van het leven.
Niet innerlijk, maar uiterlijk klein.
Lief meisje
Ik kon je niet beschermen
Wij waren gedoemd
Om het van de pijn uit te kermen.
Lief meisje
Uit mijn dromen
Vergeef me
Vergeef ons.