De vrienschap.
je vraagt je wel telkens af,
mis jij mij wel.
maar ik denk er opaf,
want dansen met mij wil je wel.
maar dan zeg je telkens nee,
nee ik blijf even hier staan.
nee ik heb neit zoveel zin.
nee ik wil zo weg gaan.
nee ga maar met je andere vriendin.
en ik denk dan wel,
ag het is eenmaal zo.
maar denk dan niet dat ik je niet mis.
want ik voel echt wel dat gemis.
en ja ik heb er anderen vrienden bij.
maar dat maakt me juist blij.
en ik heb ook nu zoveel lol met die mensen.
maar dat waren mijn wensen.
en ik dacht gister echt,
van leuk jij ook hier.
misschien he,
maken we vanavond dan wel plezier.
en dan vergis ik me toch echt in mijn gedachten.
ik stond er op te wachten.
maar jij had geloof ik niet zoveel zin.
dus ging ik wel met mijn andere vriendin.
en ik denk dan wel,
van ag het is eenmaal zo.
maar ik voel echt dat gemis.
want wat ik mis.
is,
de vrienschap.
Oplossen.
best stom dat ik dit zo naar me toe trek.
want ik moet het maar zo laten.
en misschien later,
gaan we wel is praten.
en praten we over het gebrek.
het gebrek van onze vriendschap.
die we samen moeten oplossen.