heerlijke meid
ja dat ben je echt
vol tederheid
was gezellig in beverwijk
voel me dan zo fijn met jou
voel me dan gewoon zo rijk
morgen samen kerst vieren
samen met de kinderen
het zal ze plezieren
gezelligheid
tafel al gedekt
wat kadootjes ingepakt
ik voel alleen blijheid
ja echt mijn lieve meid
ik hou zoveel van jou
hoop dat het duurt
tot in eeuwigheid
je lieve kaart naast mijn pc
voel dan warmte door me heen stromen
ik ben echt heel tevree
dat me dit toch is overkomen
ja een lieve vrouw
een schatje
tot morgen lief
verlang naar jou