voor alle freaks
wil iedereen fijne dagen toewensen
al zijn er veel mensen alleen
maar toch ook voor al die mensen
moeten die ook door deze dagen heen
ik zou ze willen zeggen
dat ik me dat bewust ben
en een heleboel is niet uit te leggen
maar toch heel veel dingen herken
hoop voor een ieder toch een fijne kerst
en een heel goed nieuw jaar
probeer die rugzak weg te gooien
zodat je je leven ververst
het positieve blijven zien
is misschien wel makkelijk gezegt
probeer het dan lukt het misschien
iedereen fijne feestdagen en ik hoop ook voor een ieder een heel goed 2007