Het zal een tijd duren voor dat het zo is
En nu is het alleen maar weg rennen
Omdat we het niet onder ogen willen zien
We moeten er eerst een tijd aan wennen
Het zal een tijd duren voor dat we verder kunnen
Want we moeten eerst de verloren wegen vinden
Die ons kruizen en ons scheiden van het leven
Daarna kunnen wij ons pas binden.
Voor die tijd zal komen
Wat is er dan met ons gebeurd?
Zijn wij nog wij die samen zijn?
Of is onze tijd verkleurd?