Kerstwensen
Met Kerst tonen we om wie we geven,
aan de personen die belangrijk zijn in ons leven.
Het is dan weer de tijd van het jaar,
om mooie dingen te wensen aan elkaar.
Om even stil te staan,
bij de zaken die je normaal ontgaan.
Bij deze hoop ik dat al je wensen mogen uitkomen,
en dat het niet hoeft te blijven bij dromen.
Ik wens je een periode vol magie,
zowel voor u, uw dierbaren en uw familie.
Prettige feestdagen!
zondag 24 december 2006, 20u33