waarom ik?
Ik wil het gewoon niet meer!
Waarom ik,
ik hoop het dit was de laaste keer.
ik heb altijd ruzie met jou!
jij wordt altijd zo snel boos!
en geloof me dat is een hele poos!!
Zo vind ik je niet meer leuk
het is net een spreuk
die spreuk betoverd jou
en laat mij gewoon in de kou
het lijkt of ik je wel ga haten
ik zal het nu wel laten!
knuffeltje