Elke ochtend sta ik op
eerst zet ik het huis op zijn kop
met een brede lach op mijn gezicht
en dan ga ik terug naar mijn kamer en doe de deur dicht
Dan denk ik aan jou
en aan de mooie dag die volgen zou
Zo doe ik dat elke dag
ik wou dat jij het zag
dat ik hopeloos verlieft ben
op de jongen die ik al 5 maanden ken
ik hoop dat jij iets voelt voor mij
en dat we ooit samen door het leven gaan, zij aan zij
ik hoop dat niet,ik weet het gewoon
het kan niet anders, het moet zo
ik weet dat jij op een dag
morgen al, of misschien pas over een jaar met een brede lach
'ik hou van jou'zal zeggen
en zachtjes je hand op mijn hand zal leggen
we zullen dan altijd samen zijn
samen,op een rechte lijn
die nooit splitst,wat er ook gebeurt
I LOVE YOU