Ik wacht
Ik kijk naar je,
ik kijk recht in je mooie ogen,
Je ogen met lange wimpers,
De ogen waarvan ik zo verlang,
Dat ze ooit terug kijken,
Dat ze ooit zo naar mij zullen kijken,
Zoals ik altijd naar jou kijk,
Vol verlangen,vol liefde,
Vol warmte en smacht,
Ja je moet weten,
Dat ik daar op wacht.