Heb het lef om van je af te bijten
en de deuren hard dicht te smijten
Wees kwaad op ze als ze je bedriegen
ze horen nooit tegen jou te liegen
Heb het lef om te zeggen wat je voelt
je hoeft niet te wachten tot je bent afgekoeld
Zeg gewoon wat je dwars ligt
en kijk ze dan kijken met een raar gezicht
Heb het lef om ze te verlaten
en zeg het als je geen zin hebt om te praten
Wees sterk en maak jezelf tevreden
niemand hoeft jou af te zeiken..om geen enkele reden
Heb het lef om voor je mening uit te komen
en te vechten voor je dromen
Laat geen mens dat van je afpakken
wie dat probeert moet in de stront zakken
Heb het lef om lief te zijn
en om te kunnen gaan met pijn
Hou van alles en ben een goed mens
geniet van de kleine dingen intens
Heb het lef om toe te kunnen geven
om te huilen, om te leven
En sluit soms als je alleen wilt zijn alles toe
en zeg tegen je vrienden ik ben moe
Heb het lef om alleen te leven
en een dakloze wat geld te geven
Wees een mens op alle gronden
en leef mee met de gewonden
Hou van alles in dit leven
en het leven zal je geluk terug geven