mijn lieve meis
gevoel voor jou
droomparadijs
gevoel van houden van
ja van jou
wij een lief span
altijd hunkerend geweest
en nu jou gevonden
dat is een waar feest
een gevoel van
lijkt wel elkaar zolang te kennen
niets is vreemd
waar wij aan moeten wennen
net alsof het altijd zo was
als ik je zie
innerlijke blijheid te pas
blijheid die straalt
en samen met jou het gevoel
dat het niet faalt
jij doet mij ook een gevoel geven
dat je heel veel van me houdt
dat ik dit toch mag beleven
dat gevoel doet me zo goed
en zal wederzijds zijn
gevoel dat ik zo door moet
ik wil gaan
samen met jou
tot het eind van mijn gevoelsbestaan
dus lieve schat
hoop dat jet hetzelfde voelt
en weet je wat
je bent geweldig
je vertelde het aan je familie
je bent overgeweldig
want ik zit te schrijven
en te wachten
je smsed me net
je moet er nog even blijven
maar ik zal hier zijn
spanning valt van me af
dat is zeker heel fijn
wachten tot je komt
mijn lieve vrouw
ja verdomd