kom er maar uit
en nu eens voor altijd
jij lelijke schavuit
ja zeg maar niet
ik heb geen spijt
maar oké je bent eruit
voor familie en mij
ja! ook voor mij lieve snuit
ben zo blij voor jou
ja en ook voor mij
want het voelde echt niet vrij
al zei je wat maakt het uit?
ja voor mij toch veel!
ik durfde ook te gaan
voor jouw lieve bestaan
heb nu nog meer inspiratie
ja te over
voor een nieuwe creatie
gedichten uitslover