ik ga nu door
tot je hier bent
en ik alles hoor
wat je hebt verteld
en je zenuwen deden slopen
ja misschien wel geveld
maar eens moest je toch
want hand in hand lopen
was toch schrikachtig
handenoorlog
maar nu kan je gaan
hand in hand
voor ons bestaan
maar je bent er nog niet (hier bij mij)
dus nog wat gevoel op de pc
liefdesgevoel in ons verschiet
tot je in de kamer staat
en mij omhelst
en dingen vertellen gaat
nog steeds ben je er niet
vingers gaan steeds sneller
en ineens hoor ik de sleutel
dit is een liefdeslied
ben trots op jou mieke