toch......
spanning valt van me af
want toch door vorige tijden
was dat als een straf
maar weet dat je voor mij gaat
toch moet ik bevestiging hebben
en mezelf daarvoor soms haat
maar weet lief
dat het een reden heeft
en dat is toch wel een motief?
en wist ook wel dat je voor mij ging
alleen kon er niet mee overweg
als ik je broer zag
een eigen gevoel van vereenzaming
want ik kon niet zeggen met een lach
he hoe gaat het?
moest op woorden letten
moeilijk uitleggen
maar ben gewoon door dat ene
nu zo blij
met jou lieve vrouw aan mijn zij