Ik dacht dat ik sterk was, tot ik je verloor, herken ik mijn zwakheid.
Ik zou alles doen om je weer in mijn leven te krijgen.
Ik kan je niet laten gaan.
Je was alles voor me.
We leken sterk genoeg, maar toch is het misgegaan.
Ik kan nooit dezelfde zijn zonder u en dat was nu net de gelukkigste ik.
Laten we praten, want ik heb jou nodig.
Wanneer wij het licht niet zien, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is.