Een kusje vol verlangen, begeleidt
met heel veel tederheid
ben ik uw minnaar in woorden.
En met iedere zin
laat ik u weten hoezeer ik u bemin
verdwaalt op zee, bent u mijn noorden.
Uw naam die tussen de regels doorklinkt
beschrijft verlangen gedrenkt in inkt
die het door ons gecreëerde universum doorkliefde.
Letters vormen woorden, het geluid van het getik
door het toetsenbord te beroeren, schreeuwt mijn diepste ik
en fluisteren mijn lippen. Uw naam is liefde