als ik de foto's zie
die van eerste kerstdag
word ik zo blij van binnen
dan begint er van binnen een chemie
jou stralende gezicht
kan ik uren naar kijken
ja jij hebt dat bij mij aangericht
in positieve zin natuurlijk
ja ik kan ervoor bezwijken
maar dan heb je niets aan mij
en zit je alleen in Frankrijk
en dan
vanmorgen je zachte huid
zachter dan fluweel
kroop als een plakvlieg tegen je aan
hoor je hartje gaan,luid
mijn handen strelen je
van boven naar beneden
sensationeel gevoel
af en toe tussen je dijen gegleden
dan weer naar je boven
om een borst te omvatten
heerlijk warm
mijn hand streelt nu je arm
het gevoel is eigenlijk niet te bevatten
liefde tussen ons is zo mooi
ik raak je gezicht aan
en snuffel je lichaamslucht op
je laat me heerlijk begaan
je rug ruikt zo......
kan het niet uitleggen
geluidjes uit je mond
die eigenlijk iets willen zeggen
een soort van genot
ik voel je billen
zalig rond
wil je niet laten gaan
maar je moet gaan werken
kruip nog dichter tegen je aan
dat is wel te merken
na een knuffelpartei
is je ene been al uit bed
ik pak je beet en trek je terug
je hebt hierom pret
nog even dicht tegenelkaar
genot van lichamen
kusje hier kusje daar
ja wij houden van elkaar
eindelijk samen