ik hou van de nacht
en van elke ster, de maan
een nacht met jou naast mij
in een heldere nacht
ik hou van de zon
elke lichtstraal
die de aarde beschijnt
tot aan de horizon
ik hou van de natuur
met al haar charme's
kleurenpracht gevormd door licht
ook al is het nu buiten erg guur
ik hou het leven
het leven in de mens zelf
niet de slechtheid in de mens
maar het leven die de liefde doet zweven
ik van de horizon bij de zee
geen vervuiling voor het oog
eindeloos in de tijd
de gedachtengang waar liefde begon
ik hou van de vrouw
die mij hart heeft veroverd
de liefde aan mij geeft
ja de vrouw waar ik zielsveel van hou