Naomi.
Mn kleinste nichtje.
Ook voor jou een klein gedichtje.
Omdat ik mezelf steeds meer in jou herken.
Wij lijken op elkaar, word gezegt door men.
Je bent erg speciaal voor mij.
Hopelijk gaat onze goede band, nooit voorbij.
Vroeger samen met de barbie's spelen.
Onze kindergeheimpjes met elkaar delen.
Logeren bij mij.
Dat vonden we gezellig, allebei.
Ja wij horen als nichtjes bij elkaar.
Ik ben je daarvoor dankbaar.
Dat ik je mijn nichtje mag noemen.