Mensen komen en verdwijnen uit je leven,
met de tijd langzaam mee
vervagen ze uit je mind
maar niet uit je hart
daar zitten ze voor altijd vast,
van boven beschermen ze je
en geven ze tekens
dat ze voor altijd bij je zijn,
dat doen ze via dingen, dieren of dromen
das allemaal heel bijzonder
en fijn om te weten.