Derde keer goeie keer
Je weet toch wat ze zeggen,
Zullen we die uitspraak er bij leggen?
Hopelijk hebben ze gelijk met derde keer goeie keer,
Ook al bedrieg je me elke dag weer.
Zal ik je toch dan maar een tweede kans geven,
Want ja iedereen maakt wel eens een fout in zijn leven.
Je hebt me vaak bedrogen en belogen,
Dat zou eigenlijk in een relatie niet mogen.
Maar toch even over die kans,
Ach ja laat het maar je hebt genoeg fans.
Ik wil met jou niet meer verder gaan,
Ik kijk wel in mijn eentje naar de maan.
Sanne Meynen