Stoken, dat doe je al een tijdje lang,
Dat is blijkbaar het enige wat jij kan.
Jij had het zo mooi voor jezelf in gedachten,
Je hoefte nu alleen nog af te wachten.
Heb jij nou eindelijk je zin,
Is het nou goed, is dit jou gewin.
Je hebt misbruik gemaakt van een paar mensen,
hun gedachten en hun wensen.
Ik ben jou echt spuugzat,
Ik kon het weten, dat jij erachter zat.
Altijd diep gehuld.
In een sluier van onschuld.
Tja meissie, ik heb je wel door,
en oh wee als ik nog eens een streek van je hoor.
Ga maar lekker door met manipuleren,
iedereen zal het nog wel leren.
Er is geen woord dat ik heb gekent,
Voor het soort mens dat jij bent.
Ik kan je dit niet vergeven,
waarom bemoei jij je niet met je eigen leven?
Het doet me echt pijn,
dat jij zo moest zijn.
Maar gelukkig hebben sommigen jou al door,
en ze weten hoe je bent hoor.
Begin eens met een eigen leven,
Dan hoef je niet meer het leven van anderen te leven
Wat wil je nou eigenlijk,
Wat is er voor jou zo belangrijk.
Hou op je met anderen te bemoeien,
en begin zelf eens met groeien.
Ik weet niet wat er met jou is,
sleep je iets mee? Een groot gemis?
Wat ik wil weten van jou,
is wat je er eigenlijk mee wou.
Nu ik me gevoel heb geuit,
vraag ik jou, leg het me eens allemaal uit.