ik kan niet zonder jou
mijn leven stelt niks voor zonder jou
kom toch bij me terug en gauw
het enige wat telt ben jij
blijf toch nog even bij mij
we hebben nog zo veel bij te praten
we kunnen het hier toch niet bij laten
ik blijf het je vragen
ook al vind je dat ik begin te zagen
laat me toch binnen alsjeblief
of stuur me op te minst een brief
je mag doen wat je wil
maar ik, ik blijf geen seconde stil
sanne meynen