ik kan niet meer
ben moe..
even van alles..
moe van het denken aan jou
moe van denken hoeveel calorien ik opheb..
en moe van geen liefde krijgen..
en vaak denk ik dan
hoe houd ik het vol..
in deze ijskoude harde wereld.
mn gedachten,,ze doen zo zeer
van het denken
van al die gedachten..
denken aan jou..
denken aan calorien..
denken aan de liefde,die ik nu zo hard nodig heb..
maar toch zet ik door
ik vecht er zò hard voor
een nieuwe dag,,
een nieuw gezicht ,denk ik als ik opsta..
maar zodra ik beneden kom..
is het weer raak
dagenlang een nutteloos gevoel..
ik denk,,niemand snapt wat ik bedoel..
wat ik wil, wat ik denk ,wat ik voel..
maar ik geef niet op!
ik moet blijven vechte..
tussen het goede en het slechte..
ooit op een dag..
zal het me lukken
om dat gevoel wat ik nu heb,,
weg te krijgen..
weer gelukkig te zijn,zoals ik was als klein kind,,
zonder zorgen..
denkend aan de volgende morgen,,
wat er dan gaat gebeuren
van ik moe in slaap..