Ik weet niet
waar in mijn gevoel te beginnen
Om het weer
Te verwoorden in zinnen
Want er is zoveel
Dat mij maakt buiten zinnen
Moet als maar weer
Opnieuw beginnnen
En steeds maar weer afvragen
Of ik het weer zal winnen
Mijn gevoel
Kan er soms heel moeilijk bijkomen
Een schaduw
Over mijn hart en ziel
Dat komt
Omdat er nogal wat wolven
In rond dolen
Daarom houd het zich verscholen
Want die wolven
Die kunnen heel hard lopen
En ze zijn er op uit
Om me te slopen
Dus kan ik
Alleen nog maar hopen
Dat ze niet
Naar mijn restje gevoel lopen
Mijn gevoel
Altijd mijn leid draad geweest
In goede en slechte tijden
Mijn gevoel
Zo sterk aanwezig geweest
Kon ik op bouwen
Maar ik
Had zoveel te versjouwen
En daarom
Heb ik mijn deurtjes
Een tijdje dicht gehouden
En ik was
Ook een beetje bedeesd
Begon de mensen te mijden
Moest even op adem komen
Voor weer andere tijden
Tijden waarin ik
Beter hoop te gedijen
Mijn gevoel
Weer sterk aanwezig
Maar ik moet zegggen
Het houd me wel weer
Bezig