Lieve broer.
Ook eens een gedichtje voor jou.
Omdat ik best wel van je hou :$.
Meestal zeg je niet zo veel.
Maar ook ik hoor bij jou, voor een deel.
We hebben vaak niet zown goede band met elkaar.
Maar als je me nodig hebt, dan ben ik daar.
Je kan altijd naar me toe komen.
Als ik je met iets moet steunen.
We hebben veel mee gemaakt samen in ons leven.
En ik hoop nog veel meer met jou samen te beleven.
Ik hou van je.
& ben trots op je!
xx je zusje