Ik wil de atoombom veranderen in een muis
en dan de kat loslaten.
Ik wil een beschuitje met aardbeien
(graag met suiker).
Ook wil ik een speld in mijn achterwerk voelen,
om zeker te zijn dat ik er nog ben.
Dan wil ik dat iedereen
een speld in zijn/haar achterwerk steekt,
zodat ik weet dat jullie er nog zijn,
zodat ik me an verstoppen voor het eventueel geweld.
Ik wil mijn honger en dorst stillen
door gebak, bier en sigaretten.
Ik wil een shaggie draaien
om mijn eenzaamheid te verbergen.
Mijn agressie sluit ik op in mijn kamer,
verander mijn agressie in mieren,
laat dan de miereneter los.
Als laatste zou ik een groen
afgevallen blad van de lente willen hebben,
om met dat groen blad verder te leven.