daar ging je weer,
mijn wereld op z'n kop zetten ...
daar ging je weer,
me zenuwachtig maken en duizelig,
daar ging je weer,
zag ik je even
je mooie lach
je oo oo ooo zo mooi gezicht
je leuke kleren
en je spontane gelach
daar ging je weer,
zette je mn wereld een paar seconde op zn kop...
daar ging je weer,
in mijn gedachten graven...
waarom
waarom kan ik alleen nog maar aan jou denken?
en waarom weet ik dat je niet het zelfde wil/zal/kan voelen
ik zat half dromend naar je te kijken
ik had niet door dat je er echt was
en toen ik jezus van de schrik zei,
keek ik je prongelijk aan...
en ik zag dat je me verschrokken aankeek
en ik hoorde je gewoon denken,
wtf, wat een raar kind ...
WAAROM
waarom nou
waarom kan ik alleen aan jou denken
terwijl ik probeer het niet te doen
WAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRROOOOOOOOOMM NOOUU
je maakt me nog gekker ...
nog gekker dan ik al van je was...
nu kan ik verdomme niet eens slapen
omdat jij me hoofd maar niet uitwil!
ik denk dat ik gek word,
ik ken je niet eens goed ,
maar je zet mn hoofd erger door de war dan wie dan ook...
alsje blieft
ga uit mn gedachten ...
het gaat echt niet zo veder...