Ik heb je lief,
Zoals jij ziet, ziet niemand
zoals jij voelt, voelt niemand
Jij luisterd naar mijn verhalen zoals niemand anders dat kan
Bij jou voel ik mij gewaardeerd, een echte man
Soms kan ik alleen maar ademloos naar je kijken
je aanraaking, je glimlach, iedere keer weer voor je bezwijken
En hoe komt dit allemaal nou ?
Simpel, ik hou van jou