lieve DINI
Je dochter was hier
Haar vader een klier
Een groot stuk verdriet
Anders zie ik het niet
Gelukkig gaan ze in terapie
Misschien krijgt hij het dan onder de knie
Het is een vent om van te kotsen
Maar met hem wil ik niet meer botsen
Voor mij heeft hij afgedaan
En blijft hij mijlen bij mij vandaan
Ook al doet hij nog zo zijn best
Voor mij heeft hij het verpest
je mama