Mijn lieve vriend
Vroeg mijn dochter Dini om hulp
En die kwam dat was jij
Je hielp mij zoveel je kon
Altijd nog kan ik bij jou terecht
Het gaat goed tussen ons soms ook wel slecht
Maar altijd vinden wij elkaar
Je bent een fijne lieve vriend
Mijn steun en toeverlaat
Mijn kameraad en maat
Ik dank je met heel mijn hart
Dat Dini jou bracht op mijn pad
jennie