bijna start van het nieuwe jaar
2007 is het dan alweer
zijn er mensen met voornemens
bij mij werken die niet meer
afvallen stond op nr 1
zag ik toevallig op tv
het lijkt zo belangrijk een slank figuur
iedereen gaat erin mee
ik betrap mezelf er ook op
het moet slank en strak
erg dat dit zo belangrijk is
maar van de zomer weer in badpak
weer een nieuw jaar
van mij mag het beginnen
want ik ben nu wel toe
aan goede en nieuwe dingen