Ik, Geef Niet Thuis
Ik weet
Jij probeerd op allerlei manieren
Mij te bereiken
En ik
Geef steeds weer niet thuis
En geloof me als ik zeg
Dat ik mijn armen
Graag naar jou zou uitrijken
Omdat er van binnen
Zoveel verdriet in me huist
Heb jou al een hele tijd
Niet meer gezien
En daarvan heb ik
Heel veel spijt
Jij, hoort bij mijn leven
Voor altijd
Wij zullen nooit afscheid
Van elkaar kunnen nemen
Wij behoorden elkaar al toe
Sinds ons vroege leven.
Jij hebt mij bijgestaan.
In die donkerste dagen van mijn leven
Jij hebt mij altijd
Zoveel liefde en begrip gegeven
En nu
Jaag ik jou, zomaar uit mijn leven
Wil jou helemaal niet kwijt
Als ik je bel
Dan weet ik dat jij
Mij zult vergeven
Je zal blij zijn
Om mijn stem weer te horen
En je bezorgdheid gelijk tonen
En dat jij alles hebt gedaan
Om me te bereiken
In jouw liefde
Heb ik me tenminste nooit vergist
Jouw liefde en bezorgdheid
Zijn altijd gemeend, echt.
Omdat ik weet
Dat jij echt van me houd
En gelukkig weet jij
Ik van jou voor altijd
Ik zal jou bellen
En zal jou alles vertellen
En het uitleggen
Jij zal me het vergeven
zal niet veel hoeven te zeggen
Jij, hebt mij altijd al begrepen.
En altijd heb jij
Mij al kunnen lezen
Daarom hield ik me afwezig
Zal je bellen en alles vertellen
Ik weet, jij zult me vergeven
Jij zult heel gewoon
Jouw liefde en warmte
Weer aan me geven
Van jouw liefde
Ben ik tenminste zeker
Liefs Jet