door een mist haast geen licht doorlaat.
aleen maar pijn die door het merg heen gaat.
ben ik op zoek na herinneringen.
ben het wint van mijn verbittering.
ik ben verloren, ben kapot.
doelloos,gevoelloos,ik voel me verrot.
zelfmoord kan helpen.
om deze pijn te stelpen.
je kan het wel of niet doen elke dag.
het is mijn leven dus het mag.
ik kan het doen mer eeb lach of een traan.
maar ergens heel diep in me hart.
wil ik op deze klote wereld blijven bestaan.
blijven geloven in wending van het lot.
maar soms zie ik niet waarvoor ik knok.